Switch To Mobile Version
furla-01
furla-02
View all

Partytime: Furla is jarig en de verjaardagstasjes zijn amazeballs

Furla viert feest! Het label dat bekend staat om zijn tassen bestaat 90 jaar en dat moet natúúrlijk gevierd worden. Met de lancering van de speciale MyPlay-collectie duikt het merk in de Furla-geschiedenis en wordt het signature Metropolis-model geëerd op een hele speciale manier.

DOOR JENNIFER LETHER

Met vijf verschillende taskleuren en negen verschillende flappen geeft Furla je een flashback naar ‘The Great Gatsby’ glam van de 20’s, all the way tot de high-tech look van het tijdperk 2000 en alles daar tussenin. Denk aan suikerspinkleuren in metallic bij de jaren 50 en discoglitters galore bij de 70’s-flap. Ben je meer een 90’s kid? Dan kun je kiezen voor de hiphop geïnspireerde ‘gangsta style’ flap met alle bling-bling van dien. De perfecte kans om het meest saucy tasje samen te stellen, niet?

De Furla MyPlay-collectie is vanaf 9 mei verkrijgbaar in de winkel.

www.furla.com

Plaats een reactie