Switch To Mobile Version

Vlog #57: Naar Berlijn voor Viktor & Rolf

Oh er is zoveel aan de hand deze week: ik ga voor het eerst in mijn leven naar Berlijn, ik heb een ontstoken oog, Kay’tje zet zijn eerste stapjes, een fotoshoot voor Flair en ik zoek een jurk uit met Stefanie. Maar eigenlijk gebeurt er nog veel meer joh. Zit je klaar voor een vers vlogje? Vlog 57 welteverstaan?

DOOR JAMIE LI

Bekijk mijn nieuwste vlog hieronder.

De mooie illustraties die je ziet zijn gemaakt door Requila a.k.a. Ila Dani. Check haar Instagram: @iladani_

2 reacties tot nu toe

  • Hoi Jamie Li,

    Welke kleur gordijnen heb je? Is het licht grijs of licht beige?

    Comment door Anke, March 27, 2017 om 8:12 pm
  • Hi Anke! Ze zijn gebroken wit, maar een beetje vies hahaha!

    Comment door Jamie Li, April 10, 2017 om 1:05 pm

Plaats een reactie