Switch To Mobile Version
pip-peters-maandag
pip-peters-dinsdag
pip-peters-woensdag
pip-peters-donderdag
pip-peters-vrijdag
pip-peters-zaterdag
pip-peters-zondag
View all

7 Days: Pip Peters

In 7 Days laten stijlvolle vrouwen zeven dagen lang hun outfits zien. Deze week maakt studente Pip Peters (17) ons blij met zeven inspirerende fashion looks.

DOOR JAMIE LI

Over Pip
Naam:
Pip Peters
Leeftijd: 17 jaar
Beroep: Student bij Style School ByDanie
Woonplaats: Nijmegen
Stijliconen: Leandra Medine & Alessandro Michele
Instagram: @pippeters

Maandag
“De laatste tijd ben ik veel bezig met mijn Instagram en vind dit ook ontzettend leuk om te doen. Vandaag ging ik naar Amsterdam om foto’s te maken voor mijn account, dit doe ik meestal samen met een klasgenootje/ vriendin van mij. Mocht je me nog niet volgen: @pippeters (schaamteloze zelfpromotie).”

Jack Zara Top Topshop Sjaaltje Episode Jeans Zara Netpanty H&M Boots River Island

Dinsdag
“Elke dinsdag en donderdag kan je me vinden in het World Fashion Centre, daar zit namelijk mijn school ‘Style School ByDanie’, de all round styling opleiding van Danie Bles. Vandaag was de opdracht om voor één van je klasgenoten een outfit te shoppen die perfect aansluit bij haar eigen stijl. Ik vond de opdracht zo goed gelukt dat ik besloot om (bijna) de hele set zelf aan te schaffen. #guilty”

Topje H&M Glitter jurkje Urban Outfitters Broek H&M Metallic loafers Topshop

Woensdag
“Styling is meer dan alleen toffe setjes maken en mensen aankleden, daarom is ons volgende project het organiseren van een event. Mijn groep mag een super vette release party organiseren voor het nieuwe product van het merk Fresh ’n Rebel. Er komt ontzettend veel kijken bij het plannen en organiseren van een event, dus vandaag ben ik daar druk mee geweest. Ook staat vandaag mijn personal training op de planning en kan ik me even lekker afreageren op mijn trainer.”

Zonnebril Prada Jasje Zara T-Shirt Purpose tour merchandise Broek Topshop Boots River Island

Donderdag
“Het is donderdag, dus tijd voor school en vanavond een lesje yoga. Mijn zen-momentje van de week. Ik vind het leuk om verschillende lessen te volgen, en deze keer is ‘Hatha yoga’ aan de beurt.”

Fake fur jasje H&M Shirt Pull & Bear Glitter broek Monki Boots River Island

Vrijdag
“It’s FriYAY! Vandaag wordt er weer druk gewerkt aan het event. Om mijn hoofd even leeg te maken en een beetje te ontspannen heb ik vanavond afgesproken met vriendinnen om in de stad een drankje te gaan doen.”

Sweater Yeez Louise Rok Zara Net-panty H&M Sneakers Filling Pieces

Zaterdag
“Het is zaterdagochtend en ik zit weer in de trein. Voor de verandering ga ik vandaag niet naar Amsterdam, maar naar Utrecht. Sinds kort woont één van mijn beste vriendinnetjes daar op kamers. We hebben elkaar al veel te lang niet gezien, dus ik ben super exited!”

Trui H&M Broek H&M Blouse Kenzo x H&M Sjaaltje Episode Sneakers Adidas Stan Smith

Zondag
“Wel of geen sneeuw; met mijn nieuwe favoriete, faux fur, bontjas ben ik overal op voorbereid.”

Fake fur jas Jakke Coltrui H&M Panterprint broek Zara Glittersokjes & Other Stories Loafers (van een winkeltje uit Italië) Bril Zara Sjaaltje Kenzo x H&M

1 reactie tot nu toe

  • Knappe Pip,

    Ik ben helemaal verliefd op je zondagse outfit!

    Faux fur all the way!

    x

    Comment door Kim, February 27, 2017 om 3:31 pm

Plaats een reactie