Switch To Mobile Version

Eindelijk: een ijsje zonder calorieën

Het is nog even wachten tot dit calorie-loze ijsje er is (februari), maar we geven je alvast een lekkernijtje om naar uit te kijken.

DOOR SHADY FEREIDOONI

Dat Clinique boven op ons lijstje staat van favo beautybrands, weet je, maar weet je ook al van de Gelato Creams waar Clinique volgend jaar mee komt? Het beautymerk introduceert Happy Gelato Creams for Body. Drie verzorgende bodycrèmes voor je droge huid, die ook geïnspireerd zijn door de bestseller damesgeur Happy. Verzorging en lekker ruiken in één.

Na een skincare face routine is het tijd om aan je lichaam te denken. Denk hierbij aan de Berry Blush Gelato Cream, die bestaat uit citrusvruchten zoals mandarijn en framboos. De pioenroos en fresia als hartnoten gemengd met basisnoten zoals muskus en amber zorgen voor een steamy ondertoon. Kies je liever voor ultieme verzorging? Ga dan voor Sugared Petals Gelato Cream: een volle body cream, die je huid kalmeert.

Happy het nieuwe jaar in? Vanaf februari 2017 verkrijgbaar bij de Bijenkorf en op clinique.nl. – (€42,-)

Comments are closed.