Switch To Mobile Version

Lekker makkelijk: Embryolisse is nu ook te koop in de winkel

Waar je eerst het web af moest struinen voor een tube Embryolisse, kan je nu het dichtstbijzijnde Douglas-filiaal binnen wandelen. Want het meest gebruikte product door visagisten en modellen, de Embroylisse Lait-crème Concentré, is vanaf nu ook in de winkel te verkrijgen.

DOOR SHADY FEREIDOONI

Een tubetje Lait-crème Concentré is werkelijk onmisbaar in je make-uptas. Echt een favoriet in beautyland, onder anderen Gwyneth Paltrow en Imaan Hammam zijn trouwe fans.

Waarom de crème zo geliefd is? De crème trekt snel in en heeft alles in zich om je huid te hydrateren. Nog zo’n pluspunt: hij herstelt de barrièrefunctie van je huid en je huid krijgt een natuurlijke glow. Maar dat de ‘LCC’ het ideale product is voor onder je make-up, maakt ‘m pas écht populair. Perfect voor de koude en droge maanden die any time soon aanbreken.

Hebben? Verkrijgbaar op Douglas.nl of in alle Douglas stores (€19,95).

Plaats een reactie