Switch To Mobile Version
la-roca-village-barcelona-05
la-roca-village-barcelona-07
la-roca-village-barcelona-02
la-roca-village-barcelona-03
la-roca-village-barcelona-04
la-roca-village-barcelona-08
View all

When in Barcelona: designer- parels shoppen in La Roca Village

Dat je Zara, Mango en Uterqüe leeg shopt in Barcelona, duh. Maar ken je La Roca Village al? Ik was er een paar weken geleden en scoorde er de leukste designerparels. Voor een zacht prijsje. En die moet je hebben, zachte prijsjes.

DOOR JAMIE LI

Shoptip
Designeroutlet La Roca Village in Barcelona is de perfecte gelegenheid om bijvoorbeeld je (eerste) designertas te scoren, want je vindt er goede collecties van high end merken met een aanhangend prijskaartje waar je voor de verandering eens niet van schrikt. Zowel in mijn Barcelona vlog als shoplog kan je zien dat je easy een Burberry bag dan wel Jimmy Choo tasje op de kop tikt. En dan heb ik nog niets gezegd over de tijdloze Burberry pullover van kasjmier die ik er vond.

Van Rituals tot Jimmy Choo
Het winkelaanbod in La Roca Village is super breed. De in totaal 130 boutiques gaan van Rituals tot Maje en van Jimmy Choo tot Petit Bateau. Bekijk hier alle boutiques in de outlet. Voor mij ging het dak eraf bij o.a. Furla, Burberry, Maje, Jimmy Choo en de #BarcelonaDesignersCollective Pop-up Store. In de laatstgenoemde store vind je collecties van upcoming designers uit Barcelona. De collecties die hier vindt gaan van home tot kidswear en van kleding tot accessoires.

Busje komt zo
Ben je binnenkort in Barcelona? Dan is La Roca Village echt de moeite waard. Bovendien, het is maar een half uurtje rijden vanaf de stad. Handig: er rijdt een aantal keer per dag een shuttlebusje in Barcelona van en naar de village. Shoppen in deze luxe outlet is vooral enig wanneer je op zoek bent naar designerkleding- of accessoires, maar er niet de hoofdprijs voor wilt neerleggen. Een idee krijgen? Bekijk de bovenstaande photo recap, mijn Barcelona vlog of mijn Barcelona shoplog.

Ben je ook zo benieuwd, maar zit Barca er voorlopig niet in? Hetzelfde concept beleef je ook wat dichterbij in Maasmechelen Village. Er zijn maar liefst negen Chic Outlet Villages in Europa. Check hier voor meer informatie.


Check ook de Barcelona City Guide >>

www.larocavillage.com

Plaats een reactie