Switch To Mobile Version

Editor’s letter: Eindelijk aan het afvallen

Geen Marc van der Linden hier hoor. Ik deel graag wél mijn afvalmethode. Hoewel ik als Marc niet zit op -50 spectaculaire kilootjes, vertel ik toch graag over mijn spectaculaire -4,5 kilo.

DOOR JAMIE LI

Na zeventienhonderd columns met geklaag over hoé dik ik mezelf vind en hoé ongelukkig ik ben met mijn lijf, heb ik eindelijk een manier gevonden om die irritante vreetkilo’s te lozen.

Zoals je misschien in mijn vlogs hebt gezien, ben ik vier weken geleden begonnen met NewFysic. In die korte tijd is er al 4,5 kilo af. Het dikke padje (bijna ex-dikke padje) is dan ook hartstikke trots op d’r zelf.

Ik eet bijna geen suikers, vetarm, weeg mijn volkoren pasta/rijst en vlees/vis af, eet heel veel groente, drink veel water, eet heel gevarieerd, met regelmaat, vezelrijk en vul mijn voeding aan met voedingssupplementen. Daarnaast heb je elke week een weegmoment. Dat is de NewFysic lifestyle in grote lijnen. Vooral dat weegmoment werkt erg goed, want ik wil natuurlijk niet afgaan op die maandag. Ik wil resultaat zien! Bovendien ik, als junkfoodkoningin en professioneel schranser, val ontzettend snel af. Ik heb zelfs weer een blauwe spijkerbroek aangehad (mijlpaal!).

Wanneer je eenmaal op je streefgewicht zit, ga je onder begeleiding weer ‘normaal’ leren eten. Dat betekent, nog steeds via de New Fysic lifestyle, maar dan zonder supplementen en op z’n tijd een cheat day. Mocht je er behoefte aan hebben, mag je om de acht weken nog een afspraak/weegmoment inplannen.

Mijn einddoel is 2 september, want dan is de bruiloft van mijn schoonzus en zwager. Ook al is het niet mijn eigen bruiloft, zal ik hopelijk keihard shinen in mijn droomjurk, die ik 4,5 kilo geleden nooit aan had gedurfd. Ik zal shinen, maar ik zal de bruid uiteraard niet outshinen. Overigens onmogelijk, de knapperd.

Het gaat de goede kant op dus, maar ik ben er nog lang niet. 4,5 kilo down, 9 to go. Tot zover deze tussenstand. Het eindresultaat zal vanzelfsprekend ook jullie kant op waaien.

4 reacties tot nu toe

 • Super knap! Ik heb er veel respect voor.. Ik blijf zelf alleen maar vreten, you go girl

  Comment door Peet, June 22, 2016 om 11:44 am
 • Wat goed! Thumbs up!
  Iets meer dan een kilo per week gemiddeld is gezond. Keep up the good work en ik weet zeker dat je in september staat te schonen daar.

  Comment door Nesrin, June 22, 2016 om 12:04 pm
 • SUPER!!! Je ziet het ook duidelijk.
  Maar nog 9 wauw!!!

  Comment door Marlin, June 24, 2016 om 9:31 am
 • Het is al heel goed te zien!

  Comment door zel, July 1, 2016 om 5:32 pm

Plaats een reactie