Switch To Mobile Version

Vlog #5: De leukste week ever

Ook vlog #5 is inmiddels een feit. Ik begin de smaak te pakken te krijgen! Hier mijn nieuwste weekvlog, waarin zóveel gebeurt.

DOOR JAMIE LI

Deze week vier ik mijn verjaardag (klein) met mijn familie, laat ik zien hoe ik mijn wenkbrauwen (illegaal) verf, neem ik je mee in de paskamer tijdens een impulsieve shopsessie en geef ik je een kijkje achter de schermen tijdens de fotoshoot met Oscar Aerts voor een gloednieuwe Style & Coffee. Aanstaande donderdag vind je het interview hier op Quarter magazine!

Meer ga ik niet verklappen, kijk zelf maar. (Sorry dat de video zo lang is, maar er gebeurde nogal veel deze week ha!) Vond je het leuk? Vergeet je niet te abonneren!

1 reactie tot nu toe

  • Ik vind je vlogs super leuk! :-)

    Comment door Lisa, March 14, 2016 om 4:44 pm

Plaats een reactie