Switch To Mobile Version

Wow, mijn allereerste vlog staat online!

Wie had dat ooit gedacht, Jamie die aan het vloggen is geslagen. Vanaf nu iedere maandag, starting today! Kijk je mee?

DOOR JAMIE LI

Impulsieve actie
Afgelopen woensdag – na het publiceren van mijn laatste column – besloot ik impulsief dat ik wilde gaan vloggen. Dus, donderdag begonnen, vandaag online. Zo gaan die dingen.

Het verlengde van mijn columns
Net zoals met mijn columns op iedere woensdag, geef ik je vanaf nu met mijn video’s elke maandag een kijkje in mijn leven: eerlijk & echt, mijn avonturen en mijn gevoelens. Conclusie: mijn vlog is hét ultieme verlengstuk van mijn columns. Dus bereid je voor op foute badjas-looks, Lenny & Kay, interviews met tout bekend Nederland, achter de schermen bij mode- en beauty-events, maar ook taartjes bakken en (interieur)tips!

Wennen aan de camera
Hier is-ie dan. Mijn eerste vlog. Hij staat geheel in het teken van wennen aan de camera. Ik voel me nog een beetje onwennig, maar op zondag ben ik al redelijk los. Doodeng, want hiermee stel ik me nóg kwetsbaarder op. En wat als niemand er een zak aan vindt? Of dat ik na drie maanden nog steeds nul abonnees heb? Bij het online zetten van de video sloeg alle onzekerheid toe.

Anyway, ik vind het erg leuk om te doen en dat is belangrijk. Ik hoop jij ook! Laat je weten hoe je het vond? Tips zijn welkom! Bekijk ‘m hieronder en vergeet je vooral niet te abonneren! Abonneer je hier op mijn kanaal.

PS. Aangezien er duizend Jamie Li’s zijn, vind je mijn kanaal onder www.youtube.com/jamievalerie

3 reacties tot nu toe

  • Erg leuk! Wat een mooi gezinnetje heb je :)

    Comment door Shirley, February 15, 2016 om 3:07 pm
  • Superleuk! Zeker mee door gaan!!

    Comment door Ann, February 15, 2016 om 8:06 pm
  • Erg leuk gedaan, lekker doorgaan. Bij mij gaat het ook steeds meer kriebelen om te gaan vloggen…

    Comment door karlien, February 16, 2016 om 11:51 pm

Plaats een reactie