Switch To Mobile Version
bronde-04
bronde-02
bronde-03
View all

Niet bruin, niet blond, maar bronde. Zeg dat maar tegen je kapper

Normaal luidt mijn motto: hoe blonder, hoe beter. Dat motto geldt nog steeds hoor, maar dan vooral voor de puntjes en/of de highlights. Want bronde, de perfecte middenweg tussen bruin en blond, is het ding wat we allemaal (gaan) willen. Dus neem mee naar je kapper, deze kiekjes.

DOOR JAMIE LI

Tijdens mijn volgende Rob Peetoom-bezoekje zal ik immers exact hetzelfde doen. Want bronde geeft dankzij de felle blonde accenten, gecombineerd met volwassen bruine lokken net even wat meer diepte in je haarkleur. Leuk: je kunt twee kanten opgaan. Ga bijvoorbeeld voor een warme variant (honey bronde) of juist wat koeler (chocolate bronde). Meer inspiratie? Natúúrlijk maakte ik er een Pinterest bordje van. Haal je hart op met ‘lovely hair styles’!

Plaats een reactie