Switch To Mobile Version

Dit is je nieuwe festival mattie: Bobbi Brown Face Mist

Dit weekend alleen al: onder andere 22fest, TIKTAK, City of Dance, Milkshake en Vunzige Deuntjes. Festivals waar je maar beter beeldig voor de dag kan komen. Met je outfit komt het wel goed, daar vertrouw ik je blind op. Maar denk je ook een beetje aan het smoeltje? Want tijdens al dat dansen en chillen kan het fataal aflopen met je make-up.

Hier je nieuwe festival mattie: Bobbi Brown Face Mist. Zorgt voor hele sexy dingen.

DOOR JAMIE LI

Neem bijvoorbeeld het feit dat je make-up ‘ns een keer wél in tact blijft. Of dat je huid heel de dag door straalt. Het gevolg is een zelfverzekerde you. En dat willen we zien. Een zelfverzekerde vrouw op een festival resulteert in flamboyante moves, een goede vibe en – heel belangrijk – voor sjans-dingen. Bobbi Brown’s Face Mist is een gezichtsspray, die de huid egaal maakt een een subtiele glans geeft. Ik noem ‘m zelf de smooth operator, maar dat ben ik. Allemaal dankzij ingrediënten als glycerine (vult je huid weer op – handig voor brakke ochtenden), vitamine B, cafeïne, komkommer en groene thee-extracten.

Even sprayen op een schone, droge huid, nog vóórdat je een moisturizer of dagcrème aanbrengt. Én, très importante (!), sprayen over je make-up heen. Zo blijft je make-up langer zitten. Kan ook later op de dag als make-up & skin booster, wanneer je al vrij diep in de gin-tonics, bouncewaardige beats en sexy dansjes zit (en je mascara op het punt staat je wimpers te verlaten).

Bobbi Brown, Face Mist Baume Visage (€28)

Plaats een reactie