Switch To Mobile Version

Shop her look: seventies slick

Een flared broek in mosterdgeel en een vleugje bordeaux? Yes you can!

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

Niets chiller in de zomer dan een wijde broek om je benen te hebben hangen en een loose-fit shirt aan je lijf. En dat hoeft er helemaal niet zwerver-ish uit te zien – als je je look een smooth 70’s vibe geeft, that is. Een paar killer heels onder deze outfit zijn essentieel om je fabulous flare het beste tot zijn recht te laten komen. Het allermooist staat ‘ie als de rand van je broek net boven de grond zweeft. Wankelen op 12 centimeter is nergens voor nodig, want – geheel op z’n seventies – staat een paar hakken met een flink plateau hier perfect bij. Ga je all the way, maak je look dan af met een stijlvolle slick-back coupe.

 Plaats een reactie