Switch To Mobile Version

Waar elk modemeisje de komende week te vinden is

Tot en met zondag 12 juli is elk modemeisje er maar druk mee: het Zalando presents 10 days downtown programma in Amsterdam. Van dé modefilm Dior & I in filmmuseum Eye tot live catwalkshows in het Zalando Fashion House, hier alle spots waar je de komende week als modefanaat niet onderuit kan.

DOOR JAMIE LI

Waar elk modemeisje komende week is
Als je van mode houdt kan je week niet meer stuk, want tijdens Zalando presents 10 days downtown – onderdeel van de Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam – staat onze hoofdstad geheel in het teken van mode en cultuur. Bezoek bijvoorbeeld het Zalando Fashion House aanstaande donderdag op het Westergasterrein, waar je je modesmoeltje laat verblijden met een make-up touch-up van Make-up Studio. Maar laat vooral ook je mooie manen nóg mooier worden met stylingsessie door de haarstylisten van Pierôt. Natuurlijk met een gelikt kapseltje als resultaat. En zoals eerder genoemd: modefilm Dior & I in filmmuseum Eye. Mag je niet missen. Dan was dit nog maar een selectie. Er is nog veel meer te doen tijdens het #zalandodowntown programma. Bekijk hier je volledige mode-agenda voor de komende paar dagen.

Trends spotten met modeblogger Yara
Modevriendin Yara Michels nam op dag één van de Zalando presents 10 days downtown de winnaar van de Instagram #zalandodowntown outfit competition mee op pad. Yara, zelf immer stijlvol, laat haar alle modetrends zien in het Zalando Fashion House om vervolgens op het openingsfeest al deze trends live te spotten. Als het haar lukt wint ze een volledige outfit. Slaagt ze erin alle trends te vinden? Check het in de onderstaande video, waarin je natuurlijk meteen even het fijne MBFWA modesfeertje proeft!

Precies weten waar je deze week moet zijn in Amsterdam als modemeisje? Bekijk hier het volledige downtown programma of kijk op de hashtag #zalandodowntown voor extra downtown kiekjes.

www.zalando.nl

(spon)

Plaats een reactie