Switch To Mobile Version

Photo recap: begin je week met deze highlights

Het eerste Miu Miu parfum is onthuld, Lara Stone die twee Vogue-covers pakt, Ilja Visser die haar haute couture showt in Parijs bijvoorbeeld. Maar ook mijn nieuwe hubby-to-be Miguel die een sexy optreden gaf. Dat soort dingen. Ben je ook gewoon weer een beetje bij, niet?

DOOR JAMIE LI

Even een korte round-up zodat je weer bij de les bent en mee kunt praten tijdens de lunch. Of gewoon stuff voor in je groeps-Whatsapps.

Miguel die even iets te sexy deed in Italië. De 29-jarige zanger nam voor Vevo het nummer Coffee op in Townhouse, Venice. Laf him en laf dit nummer.

ilja-3
ilja-1
ilja-2
ilja-4
View all

Mode-ontwerpster Ilja Visser showde gister haar A/W 15/16 haute couture collectie ILJA in de tuin van de Nederlandse Residentie tijdens de Haute Couture Week in Parijs. (Foto’s: Peter Stigter)

Lara Stone pakt twee covertjes van de Britse Vogue (August issue), waarvan één als met glamourpoes.

Kit Harrington had tijdens Wimbledon nog altijd zijn Jon Snow signature lookje going on. Mogen we dan speculeren dat hij niet al te lang dood blijft in Game of Thrones?

Afgelopen weekend werd in Parijs het eerste parfum van Miu Miu onthuld. (O.a. Kate, Naomi Campbell en Elizabeth Olsen waren aanwezig tijdens de launching party.) Is het geen plaatje? De nieuwe (en eerste!) Miu Miu geur zal vanaf september 2015 in Nederland verkrijgbaar zijn.

Plaats een reactie