Switch To Mobile Version

Even afkoelen: 19 blauwe outfits die je moet hebben

Blauw staat symbool voor koelte, water en ijs, oftewel alles waar je naar snakt als je met klotsende oksels achter je bureautje zit. Toch is de kleur in de zomer heter dan ooit, want afkoelen doe je tijdens een hittegolf in een blauw lookje.

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

Zoals een knalrode muur in je slaapkamer niet echt een kalmerende werking heeft, zal ook een vlammend oranje jurk je weinig goeds doen als de temperaturen niet-Nederlandse waarden bereiken. Keep it cool in blues en je hebt het al een stuk minder heet – al zit het tussen je oren. En omdat je met dit weer niet door de winkelstraten gaat banjeren hebben we vast de heetste blauwe vondsten van het web voor je op een rijtje gezet – om te shoppen vanaf het strand, park of terras. Want een ijskoud drankje is het perfecte accessoire bij je blauwe outfit.Plaats een reactie