Switch To Mobile Version

Deze parfums maken je zomer sexy

Kan je nagaan hoeveel ik van je hou: ik ben als zwangere kip, die nota bene ruim negen maanden lang anti-parfum is wegens overgevoeligheid voor geuren, tóch de parfumschappen in gedoken om de beste zomergeuren eruit te pikken. Dat is pas echte liefde. Ik snuffelde wat af en vond deze zes parels. De één is nog sexier dan de ander. Zit jouw zomerhit erbij?

DOOR JAMIE LI

Sowieso heeft elke vrouw een Jo Malone’tje nodig in haar leven, dus noteer die hoe dan ook op je lijstje. Moet van mij. Verder is het aan jou waar je de komende zomer mee gaat shinen op die terrassen, op al die zwoele stranden en in al die hete clubs.

Van links naar rechts:

Lekker bloemig, maar dankzij a touch of musk ben je met twee spuitjes een sexy zomerprinses. Issey Miyake, L’Eau d’Issey City Blossom, 50 ml (€70,60)

Ken je de nieuwste Paco Rabanne al? Verleidelijker dan dit ga je ze niet vinden – vanaf augustus verkrijgbaar. Paco Rabanne, Olympéa, 50 ml (€77,70)

Officieel is het een lentegeur, maar ik vind hem juist zo lekker pittig voor in de zomer. Jo Malone, Sakura Cherry Blossom, 100 ml (€100)

Chic en sensueel, dat is waar Sí voor staat. Wil je hem lichter? Ga dan voor de Eau de Toilette. Armani, Sí Eau de Parfum, 50 ml (€84)

La Vie Est Belle is er zo eentje die nooit gaat nooit vervelen. Sexy, fris en sensueel tegelijk. Lekker voor de zomer: de lichtere Eau de Toilette- versie. Lancôme, La vie est belle, 50 ml (€73)

Wie van zoet en sexy houdt… Viktor & Rolf, Bonbon, 50 ml (€92,50)

1 reactie tot nu toe

  • Liefde voor Si, La vie est belle en Bonbon!

    Comment door Stefanie, June 25, 2015 om 9:10 am

Plaats een reactie