Switch To Mobile Version

De mist die je deze zomer niet wil missen

Zomer is het seizoen bij uitstek om er flink op los te sprayen. En dan hebben we het nog niet eens over de spray tan, maar ook over face mists, make-up fixendere mists, hair texture mists… Onmis(t)baar deze zomer.

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

Deze zomer wordt mistig. Beauty wise dan. Want alle mooimakers verpakt in een busje met vernevelaar zorgen er op de lichtste manier ever voor dat jij er op je best uit ziet als buiten de mussen van het dak vallen. Van vederlichte airbrush foundation mists tot bronzing varianten en natuurlijk de cooling mist van Evian voor een snelle opkikker – sla ze in. En vooral in de zomer (maar eigenlijk altijd handig) is een Mist & Fix een echte lifesaver om te voorkomen dat je make-upje van je toet smelt. Ben je eenmaal aan de spray, dan kan je net zo goed ook gelijk gaan voor hoofd, schouders, knie en teen. Voor een zomerse beach coupe is er texture mist voor je haar en de goede oude spray tan mag overal. Say it don’t spray it? Shop it and spray it vinden wij veel leuker.

 

Plaats een reactie