Switch To Mobile Version

Summer sneakers om op te vreten

Chillen in het park, een dagje terrasjes-hoppen of any other day of fun in the sun; sneakers zijn je beste maatjes. Want bij een relaxed dagje vitamine D pakken hoort geen gestuntel op hakken.

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

En dat je dan gaat voor sneakers als ‘praktische keuze’ wil echt niet zeggen dat je outfit er minder om hoeft te zijn. Sterker, deze juweeltjes geven je zelfs extra shine. Of je nu gaat voor Stan Smiths, Nikes of een paar merkloze gymschoentjes, met de juiste outfit-sneaker combo zit je sowieso goed. Kies voor witte of lichtkleurige stappers voor een extra zomers tintje én om je bruine benen en shoes tot een perfecte match te maken. Tot slot laat je je (als het even kan) crispy white sneakers extra goed tot hun recht komen door ze te dragen met een mooi jurkje of soepele trenchcoat. Comfy was nog nooit zo classy.Plaats een reactie