Switch To Mobile Version

Beachbody? Hijs je in één van deze zwempakkies en you’re good to go

Juni is officieel begonnen, en hoewel ‘YES, zomer!’ vaak de eerste gedachte is, is de tweede iets minder euforisch. Want dat eerste dagje strand komt nu wel akelig dichtbij, inclusief het bijbehorende blote pakje. Hoe dan ook, het zwempakken seizoen has begun!

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

Heb je de gym de afgelopen tijd iets minder vaak gezien dan je zou willen? Geen nood, voor overtollige vetjes op elke plek is er wel een fijn zwempakje te vinden dat de boel verdoezelt. En de grap is dat het ook nog pakjes zijn om hebberig van te worden en geen compleet bedekkende surfsuits. Zo kun je gaan voor een bikini-top met peplum als je je buik liever niet showt, of voor een zwempak met lange mouwen (heus waar een trend dit seizoen, bekijk gauw hieronder hoe leuk die is) als je armen een probleemgebiedje zijn. Ook kun je je in een hippe high-waist bikini (Beyoncés favoriet!) een stuk prettiger voelen op sommige dagen dan in een minuscuul broekje.

Maar ‘probleem’ of niet, met deze pakjes is elk lichaam strandklaar. Want de perfecte beachbody, wat voor vorm dan ook, heb je al. Nu nog de perfecte bikini. Of badpak. Of beide?

Plaats een reactie