Switch To Mobile Version

Zo kook je écht niet meer teveel

Tegenwoordig is er voor alles wel een abonnement of een box. Foodboxes zijn mijn lievelings. Ik probeerde onlangs de gerechten uit van Marley Spoon. En jij binnenkort ook, want ik geef een box weg voor 2 personen én je kunt gebruik maken van de royale kortingscode. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

DOOR JAMIE LI

Het concept
Je kiest op de site zelf de gerechten – samengesteld door chef koks – die je thuis gaat maken. Elke week staan er nieuwe gerechten op de site. Ik koos onder andere voor de Chili Stirfry met diamanthaas, knapperige groenten en sobanoodles (lekker!). Vervolgens krijg je de foodbox met verse ingrediënten thuis gestuurd op een afgesproken tijdstip. Daarna kun je aan de slag. De maaltijden zullen nooit een langere bereidingstijd innemen dan veertig minuten. Fijn, want we willen alles snel snel snel, niet? Een foodbox met drie gerechten voor twee personen heb je vanaf €48,00. Check hier alle mogelijkheden.


Ingrediënten voor de Chili Stirfry


Voilà, het resultaat.

Wat vond ik ervan?
Ik vond het vooral lekker en ook chic. De ingrediënten komen in een mooie verpakking en zijn kakelvers. Voordeel is dat je nooit teveel kunt koken, dus late night snacken (= voor die tweede portie gaan tijdens om half elf ‘s avonds) of meteen al die tweede portie inzetten zit er niet bij. Je kookt precies voor twee personen. Ook leuk: op de receptenkaart staat per gerecht hoeveel calorieën je binnen krijgt. Verder vond ik het vooral cool dat ik kennis leerde maken met (voor mij) nieuwe ingrediënten. Sobanoodles bijvoorbeeld, who knew? Ze behoren inmiddels tot mijn noodles top 3!

Win je eigen Marley Spoon box + kortingscode
Ook nieuwsgierig geworden naar #marleyspooning? Mooi, want ik geef een box voor 2 personen weg. Dit is het enige dat je hoeft te doen:
1. Like deze post onderaan de pagina
2. Laat een FB reactie achter zodat we kunnen zien dat je hebt meegedaan, ‘Meegedaan’ is al genoeg!

Volgende week maak ik al de winnaar bekend. Niet gewonnen? No worries. Je kunt ook gebruik maken van de kortingscode QUARTERMARLEY, waarmee je €20,- korting (!) krijgt op je eerste bestelling. Deze code is geldig t/m eind juni.

www.marleyspoon.nl

1 reactie tot nu toe

  • Meegedaan ✅

    Comment door Marjon, May 29, 2015 om 7:05 pm

Plaats een reactie