Switch To Mobile Version

Shop her look: lenteblauw

Een frissere kleur dan blauw is er niet voor in het voorjaarszonnetje. We spotten deze fresh ‘n clean look op straat en zetten alle ingrediënten voor deze look voor je op een rijtje om gelijk te shoppen.

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

Waar je mode inspiratie vandaan haalt? Op straat ligt het voor het oprapen. Want waar je runway looks en outfits van bloggers vaak nog een beetje moet vereenvoudigen om ze dagelijks aan te kunnen, zijn street style looks pas écht ready-to-wear. Deze chille voorjaarslook in blauwtinten willen we het liefst per direct aan. Omdat het een super fijn pakje is om als het zonnetje schijnt dag in dag uit in door te brengen, maar ook omdat alle onderdelen afzonderlijk prima te combineren zijn met wat er al in onze kast hangt. Heb je je creditcard al in de aanslag?1 reactie tot nu toe

  • Oh die rok op de foto is echt super leuk! Ik ben echt fan van de street-style outfits.

    Comment door Sophie ter Aar, June 9, 2015 om 9:11 am

Plaats een reactie