Switch To Mobile Version

Strak in je zwart-witte pak

19 op een rij: fancy onesies waarmee je wél met een gerust hart het huis kunt verlaten. Al deze zwart en/of witte hebbedingen zijn naast een chillpak namelijk ook een prima partypak. 

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

Onesies, jumpsuits, playsuits en alle andere ééndelige pakken behoren eigenlijk gewoon tot de beste fashion uitvindingen. Je gooit je hakken eronder en klaar; je hoeft je hoofd niet te breken over hoe je ze gaat combineren én ze zitten lekker. En laten we daar nu gewoon nog even een grote modeliefde aan toevoegen, de ‘kleuren’ zwart en wit. Noem ze winters of hard, maar van deze non-kleuren gaat elk modehart sneller kloppen. En een smooth zwart pak, ook al is-ie verder nog zo simpel, is al een stuk sneller een geslaagde avondoutfit dan een variant met bloemen in zes kleuren. Nu het weer eindelijk ergens op begint te lijken breekt het jumpsuit-seizoen pas echt aan, want zonder jasje of blazer kun je lekker je hele pak showen. Ook is het dan minder erg als je het hele pak uit moet trekken om naar de WC te kunnen. Voor deze 19 toppers van pakken nemen wij het naakt plassen voor lief. 1 reactie tot nu toe

Plaats een reactie