Switch To Mobile Version

Snapchat start-up: 30 accounts die je niet mag missen

Onze smartphones bezweken al onder al het social media geweld, maar toch heeft video en foto message app Snapchat zich een weg weten te banen naar de dagelijkste telefoon routine van bloggers, modemeisjes en eigenlijk bijna iedereen met een telefoon en internetconnectie.

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

Ben je nog een beetje lost op Snapchat (en zie je naast alle apps die er al zijn de toegevoegde waarde nog niet helemaal van in), dan kan je vast wel een zetje in de goede richting gebruiken. Echt nodig heb je dit vernuftige appje natuurlijk niet, maar soms is het gewoon uiterst vermakelijk (en verslavend) om zo nu en dan mee te kunnen gluren bij de dagelijkse bezigheden van je friends – of fave celebs, bloggers, magazines en noem maar op. Het gebruik van de app heb ik zelf eindeloos uitgesteld, want een extra schepje bovenop de dagelijkse dosis food pics, trucjes van huisdieren en miljoenen selfies leek onnodig. Maar nu steeds meer celebs en mediakanalen ook op Snapchat te vinden zijn en zelfs Whatsapp terrein moet afstaan aan de populaire app, is er genoeg leuks te vinden om je kostbare batterij uren aan te besteden.

Kickstart jouw Snapchat life met het volgen van een paar van deze accounts en neem van ons aan, voor je het weet ben je hooked.

Blake Lively
LivelyBK

Jared Leto
JaredLeto

Kylie Jenner
KylizzleMyNizzl

GiGi Hadid
DoubleGiForce

Miley Cyrus
MileyCyrus

Rihanna
Rihanna

Brody Jenner
NextJenneration

Selena Gomez
SelenaGomez

“Girls” (HBO)
GirlsHBO

MTV
MTV

Late Night With Jimmy Fallon
FallonTonight

Good Morning America
GMA

Diplo
Diplo3000

Victoria’s Secret Pink
VSPink

Rebecca Minkoff
RebeccaMinkoff

Leandra Medine, Man Repeller
Man_Repeller

Sophia Amoruso, Nasty Gal
SophiaAmoruso

Glamour Magazine
Glamourmag

Racked
Rackeddotcom

Lucky Magazine
Luckymagazine

People Magazine
PeopleMagazine

Cosmopolitan
Cosmopolitan

Kristina Bazan
Kristina_bazan

Eva Chen
Theevachen212

Who What Wear
Whowhatwear.com

Refinery29
Refinery29

Annie Georgia Greenberg
Agg3653

Fashionista
Fashionista_com

The Cut
The.cut

Jamie, Quarter Magazine
Mrsjamieli

2 reacties tot nu toe

  • Ben ik toch niet de enige die er tamelijk laat aan begon. Al moet ik zeggen na de eerste paar weken, ik weet nog niet of het een blijvertje is. In elk geval wel leuk om deze accounts eens te checken :)
    - X Marloes

    Comment door Marloes, May 12, 2015 om 3:31 pm
  • Jennifer Lopez niet vergeten!: jlobts

    Comment door Samira, May 13, 2015 om 8:21 am

Plaats een reactie