Switch To Mobile Version

Moederdagtip: 20% korting op collectie Repeat

Nog geen benul wat je voor Moederdag moet vragen of kopen? Of je nu kiest voor een mooie shawl een luxe trui van kasjmier (closet essential!), met een Repeat piece kan je niet fout gaan. Én, vanaf vandaag krijg je 20% korting op de hele collectie!

DOOR JAMIE LI

Speciale Moederdag kortingsactie
Voor moeders geef je natuurlijk graag wat extra’s uit. Maar, hoe lief mama ook is, tis toch fijn als er dan een lekker kortinkje vanaf kan. Dat weet Repeat maar al te goed. Daarom geeft het luxe label speciaal voor Moederdag 20% korting op de gehele collectie. De korting is zowel geldig in de Repeat webshop als in alle flagship stores. De actie loopt vanaf vandaag t/m zondag 10 mei. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde Repeat flagship store.

Mijn favorieten uit de Repeat Cashmere spring summer 2015 collectie:

www.repeatcashmere.com

Plaats een reactie