Switch To Mobile Version

Cara’s nieuwste film: Paper Towns

Cara Delevingne speelt de hoofdrol in de film Paper Towns – van de makers van The Fault In Our Stars. En wij hebben de eerste trailer!

DOOR JAMIE LI

Paper Towns vertelt het verhaal over Quentin (Nat Wolff) en zijn mysterieuze buurmeisje Margo (gespeeld door topmodel Cara Delevingne). Margo neemt Quentin mee op een nachtelijk avontuur om haar ex-vriendje mores te leren, maar is de dag erna plotseling verdwenen. Ze laat Quentin achter met raadsels en aanwijzingen. Als Quentin haar mysteries ontrafelt, leidt dat tot Margo’s nieuwe woonplaats. Om haar terug te vinden, moet Quentin ontdekken wat de waarde is van echte vriendschap en true love.

Het is wel nog even wachten op Cara’s film. Paper Towns draait vanaf 30 juli 2015 in de Nederlandse bioscoop.

Plaats een reactie