Switch To Mobile Version

Dé mid-season jas: de trench

Ooit bedacht voor leger officieren tijdens de Eerste Wereld Oorlog en later ook een iconisch kledingstuk voor zowel detectives als potloodventers, ondanks dat is de trenchcoat here to stay.

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

Want de trench is één van de zeldzame fashion items die nu nog net zo relevant en in style is als ruim 60 jaar geleden. Je hebt natuurlijk de klassieker in kaki en dan ook het liefst met ruitjesvoering à la het model waar Burberry groot mee is geworden, maar anno 2015 is de trench in allerlei kleuren en soorten te vinden die je maar kunt bedenken.

Behalve dat deze topper van een jas echt de investering waard is, is het ook nog eens een perfect jasje voor de periode tussen zomer en winter. Met culottes, flared jeans of zelfs met print, hier een verse dosis style your trench inspo.

 

1 reactie tot nu toe

  • Het is en blijft een topstuk de trenchcoat. Die van Daniel Z. knalt heerlijk.

    Comment door Nesrin, March 17, 2015 om 2:26 pm

Plaats een reactie