Switch To Mobile Version

Zien: Nieuwe trailer Game of Thrones

Nog ruim een maand en dan is het zover: op 12 april gaat alweer het vijfde seizoen van Game of Thrones in première in de VS. Een dag later is de hitserie in Nederland te zien via HBO. Voor wie het niet meer houdt: vandaag is er een badass trailer verschenen. Wait wut?!

DOOR ALAIN DE GRAAF

De grote vraag blijft natuurlijk, wanneer komt die winter nou? Daar komen je in deze trailer nog niet achter. Wat je wel te zien krijgt is dat Khaleesi/Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) zich klaarmaakt om oorlog te voeren. Daarin laat ze zich adviseren door “onze” Michiel Huisman. #trots

Als je na het zien van de trailer nog niet gepleased bent. Op IMDb kun je alvast de plot lines van de eerste drie afleveringen lezen.

Game of Thrones, vanaf 13 april te zien op HBO vanaf 20.30 uur.

Plaats een reactie