Switch To Mobile Version

Gezien op Platform F: What I wear to work

Trots dat ik mag schitteren op het nieuwe inspiratieplatform voor een freelance carrière in stijl: Platform F.

DOOR JAMIE LI

The wait is over: Eindelijk mag ik vertellen over het nieuwste kindje van bestie Tess van Daelen. Zelf is ze al járen freelancer en werkt ze voor bekende titels als LINDA., Esquire en Grazia. Daarnaast is ze zelfstandig ondernemer en runt ze o.a. haar eigen Tessted.com.

Toen Tess zeven jaar geleden zelf aan het begin stond van haar freelance carrière waren er alleen stoffige, non-inspirerende sites die je eerder weg klikte dan bookmarkte. Om daar verandering in te brengen én om haar expertise en stijlgevoel te delen met alle freelancers en zelfstandig ondernemers werkzaam in de wondere wereld van media, startte de modejournaliste Platform F. Je vindt er manieren om je financiën bij te houden, sexy (thuis- en op locatie)werkplekken. Maar ook interviews met boss ladies als Hilmar Mulder (één van mijn voorbeelden!).

Super trots op haar en super trots dat ik hier deel van uit mag maken. Check mijn bijdrage aan Platform F middels de vasterubriek What I Wear to Work, want ondanks het feit dat ik vaak genoeg om 3 uur ‘s nachts in badjas + joggingbroek thuis aan het werk ben, loop ik er overdag toch redelijk netjes bij.

Benieuwd naar de totale look? Bekijk het op www.platformf.nl!

1 reactie tot nu toe

  • Congrats! Ik ben heel benieuwd en verwacht alleen maar good stuff and stunning outfits.

    PS. Nachtwerk in badjas en joggingbroek Imma guilty too!

    Comment door Nesrin | Daily Cup of BlaBlaBla, February 22, 2015 om 12:54 am

Plaats een reactie