Dus je zocht een lekker lente parfum?

Voorzichtig preppen we je voor de lente. Om te beginnen met deze vier fantastische geuren. Voor ieder wat wils, want ze zijn pittig, vrouwelijk, fris en sexy.

DOOR DE REDACTIE

Wat voor type vrouw ben jij? Als je dat weet, weet je ook welk februari-parfum de jouwe is. Komen ze aan.

Jo Malone Pomegranate Noir: Pittig
Hou je wel van een beetje pit in je parfum? Dan is dit the one. Bovendien, kan Jamie je met zekerheid vertellen, is dit een geur die gegarandeerd een regen aan complimenten levert. Tip: meng ‘m met Nutmeg & Ginger. Jo Malone, Pomegranate Noir, 30 ml (€52,80)

B. Balenciaga: Sexy
Deze geur heeft alles: hij is fris, sexy, vrouwelijk en volwassen. Bovendien Alexander Wang’s eerste geur sinds hij bij modehuis Balenciaga de scepter zwaait. Ingredienten als ambrettazaad, groen edamame akkoord en kasjmierhout maken dat B. Balenciaga er één is die op je badkamperplank moet staan. Balenciaga, B. Balenciaga, 50 ml (€81,05)

Lancôme Trésor La Nuit: Verleidelijk
Voor de verleidelijke, zoete vrouw is er de nieuwste parel van Trésor: La Nuit. Het begint als een poederig parfum, maar verandert in een zoet (vanille), verleidelijk, ultrafeminien en bloemig (zwarte roos) geheel. Lancôme, Tésor La Nuit, 50 ml (€92)

SeeByChloe Si Belle: Fris & zacht
Tot slot is er nog de knappe Si Belle van SeeByChloé, die tevens vanaf februari op de parfumerieschappen (exclusief bij Ici Paris XL) ligt. Si Belle beschrijft een frisse geur, die langzaam verandert in een zacht, lief parfummeke. Maar toch aanwezig. Perfect voor de vrolijke, jonge vrouw die in de bloei van haar leven is. SeeByChloé, Si Belle, 50 ml (€66,61)

(Foto: Alain de Graaf © Quarter magazine)

  • Jo Malone <3

    Comment door Amanda, February 2, 2015 om 10:16 pm

Plaats een reactie


* = (verplicht)