Switch To Mobile Version

Omg: nog zoveel designer sale parels bij Farfetch

Mijn vriend vermoordt me als ik op korte termijn ook maar iets van designerspul koop. Maar je kent me, shopaholic in hart en nieren, ik moet mijn ei kwijt. Dus ging ik virtueel window shoppen bij Farfetch. Pijnlijk, want ik kan er niks mee. Of toch wel?

DOOR JAMIE LI

Mag ik er dan niks mee kunnen, jij hebt er wellicht wat aan. Jij zit misschien niet met een vriendje dat over je schouder mee tuurt naar je beeldscherm. Dus, doe er je voordeel mee. Scoor die Gianvito Rossi pumps, want ze zijn tijdloos. Of die Kenzo sweater, gewoon omdat-ie zo mooi is (afgeprijsd). En dan heb ik nog niets gezegd over dat aaibare Alexander Wang tasje. Nog één ding dan, die Saint Laurent ankle boots. Zucht. Nu ik ze weer voor me zie loopt het water me nog eens in de mond.

Ik.wil.ze.nu.

Maar het mag niet. Hier mijn sale parels, gebundeld. Shit I’d totally buy at Farfetch.com if my boyfriend wouldn’t kill me:

(Graag gedaan.)


Plaats een reactie