Switch To Mobile Version

Pony inspiratie: Best of the bangs

Na lang wikken en wegen is het dan toch echt gebeurd. Afscheid nemen van lange lokken is nooit makkelijk, maar gelukkig waren het er maar een paar. I got bangs!

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

Net zoals bij de meeste drastische haarveranderingen ging er ook dit keer een paar weken (!) twijfelen aan vooraf. Het is maar haar, maar wel een accessoire dat je 24/7 bij je hebt. Op je hoofd. En aangezien het meestal zo is dat je helemaal weg bent van je nieuwe coupe na een knipbeurt óf je hebt enorme spijt, is goed nadenken over wat je wil niet onverstandig.

Nou heb ik een ster van een kapster, maar om er zeker van te zijn dat we op dezelfde lijn zitten presenteer ik haar toch altijd het benodigde beeld- en inspiratiemateriaal. Dat is niet alleen handig voor haar, maar ook zelf krijg ik zo een beter idee van wat ik wil. Ga ik voor een messy pony of toch een strakke Anna Wintour coupe? Recht of toch op zij? De keuze is reuze. Maar als je kijkt naar je fave celebs die een beetje dezelfde haar-, huidskleur en gezichtsvorm hebben als jij, kom je al snel uit bij de voor jou perfecte coupe.

Om tot dit kapsel te komen gingen onder anderen Eva Mendes, Penelope Cruz en Kim Kardashian gingen met mij mee naar de salon. Maar ook deze andere dames hebben de bangs bizz goed begrepen.

1 reactie tot nu toe

Plaats een reactie