Switch To Mobile Version

Het is oké, afkijken bij Kim

Want wat je ook van Mrs. Kardashian West vindt, de welgevormde reality ster klimt steeds hoger op de (mode)ladder.

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

Haar social media accounts barsten uit hun voegen en Kimmie mag ondertussen de grootste ontwerpers tot haar BFF’s rekenen. Haar ster is duidelijk nog steeds rijzende, maar zo gauw ze op de cover van een magazine verschijnt of een andere fijne deal in de wacht heeft gesleept regent het haatreacties. Meer van de vrouwenkant overigens, de mannen kunnen haar ‘pluspunten’ altijd wel waarderen. Zo waren de reacties op de Balmain campagne van Kim en Kanye niet echt waar ze (Kimye en Mr. Balmain Olivier Rousteing) op gehoopt hadden. en zou Kim op de recent verschenen Love magazine cover onherkenbaar zijn.

Het lijkt sommigen nog erg hoog te zitten dat ze haar huidige status te danken heeft aan een sextape en een ordinaire reality-tvshow – waar ook wel wat voor te zeggen valt, maar eigenlijk helemaal niks te maken heeft met het stijlgevoel dat ze de afgelopen jaren ontwikkeld heeft. En zonder al te veel als momager Kris te klinken, werken de gezusters Kardashian tegenwoordig hard aan hun ondernemingen om hun imperium verder uit te bouwen. Bovendien wordt het steeds moeilijker Kim af te rekenen op haar sextape nu ze zo lekker aan het moederen is.

Kim wordt steeds populairder, terwijl tegelijkertijd maar weinig van ons willen toegeven dat we haar eigenlijk best leuk vinden. Dus bij deze mijn style confession: ik kijk wel eens af bij Kim. En Kourtney. En supermodel Kendall, niet te vergeten. Doe je mee?

(Foto’s: Getty, Instagram)

1 reactie tot nu toe

  • Sinds ze met Kanyé is gaat ze stylewise zeker de goede kant op en wordt ze ook nog vriendjes met de designers.

    Ze is net een kameleon, de ene keer stylish waar je u tegen zegt en het andere moment nasty like lowwww nasty.

    Comment door Nesrin, January 5, 2015 om 1:28 pm

Plaats een reactie