Switch To Mobile Version

Yup, found them: de perfecte party shoes

Deze kerst zal ik doorbrengen op kittige hoog gehakte peep toe sandaaltjes. Ik raad je aan hetzelfde te doen.

DOOR JAMIE LI

Kittiger wordt het niet
Ik zie het al helemaal voor me: een zwarte jurk van scuba stof (of rok en top, kan ook), met daaronder als eyecatcher dit blitse paartje van Topshop gescoord via Zalando. Meer heb je eigenlijk niet nodig. De schoenen geven je outfit dankzij de glitters en de panterprint in één klap de sexy party boost die het nodig heeft.

Op de verlanglijst
Zie je je partyschoenen liever onder de boom op kerstavond? Zet ze dan gewoon op je digitale verlanglijst en mail ‘m door naar de Kerstman (lees: moeder, vriend, zusje). Zo voorkom je misverstanden en vind je altijd het juiste pakje onder de boom. Gewoon een tip van een doordachte shopaholic.

Foto © Quarter Magazine

Plaats een reactie