Switch To Mobile Version

Shoptip: Leuke pakjes voor kids bij Fish on the Moon

Als je coole webshops ontdekt, moet je ze delen vind ik. Zo ook dit knap staaltje aan baby- en kinderkleding met Franse chic. Let me introduce you to: Fish on the Moon.

DOOR JAMIE LI

Emile et Ida
Lenny prijkt bijvoorbeeld in een pakje van één van mijn favoriete merken Emile et Ida, – wat dus in overvloed wordt verkocht bij de online shop voor trendy kiddo’s. Een merk dat niet staat voor schreeuwerig en hysterisch, maar voor softe kleuren zoals oudroze, roestbruin, beige en donkerblauw. Behalve neutrale kleuren ook gezellige prints. Hierboven zie je Lenny in zijn pakje. Een hartstikke onscherpe foto overigens, maar je moet weten: Lenny zit zelden stil.

Maar er is meer
Dat niet alleen hoor, bij Fish on the Moon. Je vindt er ook verzorgingsproducten van Naïf, interieur spullekes (denk deze hippe stoel) en kleding van nog zo’n leuk merk met schattige prints en mooie, neutrale kleuren: Soft Gallery.

Helemaal leuk is dat als je iets bestelt, je het thuis gestuurd krijgt in een mooie verpakking met een lieflijk ansichtkaartje erbij en een sample van Naïf. Op zoek naar een cadeautje of gewoon je eigen kids verwennen? Snuffel gerust rond: www.fishonthemoon.com

Plaats een reactie