Switch To Mobile Version

Marie-Stella-Maris gaat zo lekker

Marie-Stella-Maris, bekend van dat lekkere water, gaat ook op beautygebied als een trein. Naast een ultrachique webshop, shop-in-shop in Skins Cosmetics én een eigen store aan de Keizersgracht, kan het merk ook De Bijenkorf toevoegen aan dit mooie lijstje aan verkooppunten. Net op tijd voor de feestdagen opent Marie-Stella-Maris een shop-in-shop in De Bijenkorf in Amsterdam. Cadeautjes scoren voor (jezelf en) je geliefden was nog nooit zo easy.

DOOR JAMIE LI

De winkel telt 33m2 en verkoopt onder andere fotogenieke en verantwoorde producten zoals de perfecte handzeep en de lekkerste bodycremes. Zoals je weet van het jonge merk – Marie-Stella-Maris werd in 2012 gelanceerd – steunt het schoondrinkwaterprojecten. Ook van de opbrengst van de verkochte producten in de shop-in-shop in de Bijenkorf gaat een vast deel naar schoondrinkwaterprojecten wereldwijd.

Staat Amsterdam voorlopig even niet op de planning? Je shopt de care producten van Marie-Stella-Maris ook net zo gemakkelijk online.

Plaats een reactie