Switch To Mobile Version

Hot spot: Le Fou Fow

Net als ik groot van noodles? Voortaan kan je je te buiten gaan bij Le Fou Fow op de Elandsgracht in Amsterdam waar ze heerlijke authentieke Japanse ramen serveren.

DOOR KELLY TJALSMA

Eerlijk, ik ben nogal bevooroordeeld want ik ben een noodles meisje pur sang. Je kan me er elk moment van de dag wakker voor maken. Dan bedoel ik niet de instant noodles uit een pakje maar de echte Japanse ramen met veel groenten en vlees. Voor mij is er maar een tent in Amsterdam die de perfecte ramen kan maken en dat is Le Fou Fow.

Wellicht ken je het al, want het restaurant zat eerst op de wallen bovenin Toko Dun Yong. De tijd was gekomen voor dit populaire lunchtentje om een eigen vestiging te openen. Die is er nu eindelijk middenin de Jordaan op de Elandsgracht. Le Fou Fow heeft een frisse en moderne look. Al het eten is homemade, wat je echt kan proeven. De ramen zijn perfect als maaltijd en voor de echte trek kan je er ook nog wat losse hapjes bij nemen zoals zelfgemaakte gyoza. Mocht het nog niet duidelijk zijn: ik heb er een favoriete eettentje bij!

Le Fou Fow
Elandsgracht 2A, Amsterdam
Openingstijden: dinsdag t/m donderdag 17:00-21:00u
vrijdag t/m zondag: 12:00-15:00u en 17:00-21:00u
Facebook Le Fou Fow

1 reactie tot nu toe

  • Hier moet ik zeker een keer heen, i love noodles!

    Comment door Mira, November 9, 2014 om 9:01 am

Plaats een reactie