Switch To Mobile Version

Instashopping: de leukste online adressen gespot op Instagram

Als fervent online shopper (loves fashion, haat winkel-in-winkel-uit) weet ik zo ondertussen moeiteloos mijn fave boetiekjes op het web te vinden. Wat er regelmatig voor zorgt dat mijn plannen om dan toch echt meer te gaan sparen volledig in het water vallen. Maar dat terzijde.

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

En mijn lijst van go-to places voor het echte online shopping werk wordt steeds langer. Want ik vind deze merken niet, zij vinden mij. Inmiddels kent Instagram mijn smaak als geen ander en laat stiekem het ene na het andere toffe merkje heel casual voorbij komen, waar ik vervolgens ritueel een screenshot van bewaar onder het mom ‘kan van pas komen bij eerstvolgende shopsessie.’

Bij deze een kleine selectie van mijn lievelings Instagram vondsten, want sharing is caring. Leuk weetje: veel van deze merken en shops zijn afkomstig uit Australië. Heb je gelijk een goed excuus waarom je wel online móét shoppen.

1. @cameo_the_label
cameothelabel.com.au
Clean design met hier en daar toffe fotografische prints. Perfecte shopplek voor bruiloften, feesten en partijen of een fijne aanvulling op je office wardrobe. Cameo is al gespot aan de knappe lichamen van onder andere Gigi Hadid, Solange Knowles, J.Lo en Emma Roberts.

2. @salt_store
the-saltstore.com
Wederom een Aussie. Waar wij nog in de ban zijn van raw food, zijn ze down under al beland bij raw beauty & skin food. Onder het motto handmade in paradise, using all-natural ingredients vind je bij de Salt Store heerlijke scrubs die volledig vegan en parabenen-vrij zijn.

3. @stone_cold_fox
thestonecoldfox.com
Dit sexy bohemian merk waarvan ik serieus elk stuk wel wil hebben draagt met trots het label made in LA. alsof de collecties nog niet heerlijk genoeg waren om naar te kijken, wisten ze ook nog eens bombshell Emily Ratajkowski (@emrata) te strikken voor hun lookbook.

4. @thisiswhistles
whistles.com
Qua stijl net als Zara, dus vrijwel zeker dat er één of meer stukken in je winkelmandje belanden. Klein nadeeltje: Whistles is iets prijziger dan onze favo retailer, maar dat is dan ook aan de collectie af te zien.

5. @thisisfirstbase
have2have.it/thisisfirstbase
Geboren in Bondi, Australië, brengt First Base je de meest knappe bodysuits, bikini’s en loungewear. Geen suffe huispakken, maar mooie oversized tops van mesh en strandjurkjes.

6. @senso
senso.com.au
Stuitte ik onlangs via Instagram weer op dit schoenenmerk, bleek dat ik er al een paar fantastische pumps van in kast had staan (want ook te koop via Asos.com). Van super sexy high-heels tot Birkenstock-achtige slippers; bij Senso vind je van elk soort schoen de mooiste varianten.

7. @theclubofoddvolumes
theclubofoddvolumes.com
Bij The Club Of Odd Volumes vind je onder andere dekbedden, theedoeken, sweats en tee’s (ook voor baby’s!), allen voorzien van opvallende prints die er met de hand op geïllustreerd lijken te zijn. Leuk spul met unieke prints vind je hier dus sowieso, maar The Club maakt het feest compleet door ook jouw eigen designs op shirts, kussenslopen, rompers en meer te drukken. En niet op een knullige druk-je-eigen-printje manier, see for yourself.

Plaats een reactie