Switch To Mobile Version
jamie-valerie-li-de-hallen
jamie-valerie-li-de-hallen-02
jamie-valerie-li-de-hallen-01
View all

Op zondag ga je naar De Hallen in een Olsen twins kloffie

De situatie vandaag: binnen deed Lenny alles wat-ie niet mocht. Vriendlief was pas in de middag beschikbaar voor quality time en ik had eigenlijk geen zin om me fatsoenlijk aan te kleden. Wat je dan doet? Je kind meenemen naar buiten zodat-ie rustig wordt, je hullen in een Olsen twins-achtig outfitje, om vervolgens door De Hallen te slenteren zonder make-up inclusief zonnebril. Het was nog best leuk ook.

Olsen-twins proof
Wat een Olsen twins-waardig outfitje inhoudt? Te klein zijn voor je outfit. Sowieso oversized kledingstukken. Je moet je bij het zien van de outfit o.a. af kunnen vragen: ‘Jas en trui, waar gaan jullie met dat meisje naartoe? Een joekel van een zonnebril met ronde glazen en blonde, ongekamde lokken. Taviza vertelt je er graag alles over. Dit is voorlopig overigens één van de laatste keren dat je me met lang haar ziet, want zoals je weet gaat dit morgen gebeuren.

Lazy Sunday
Dat ik op zo’n luie dag zondag als vandaag geen make-up op had, leverde als resultaat een kei-lelijke foto #2 op, waarbij je zou roepen: kind, ga slapen. Dus om je die zwarte zakken onder mijn ogen te besparen, heb ik gewoon mijn hoofd eraf geknipt. Zodat je je écht kunt focussen op de Mary Kate en Ashley-dingen. You’re welcome!

De look
Broek CHEAP MONDAY
Sweatshirt ESCADA SPORT
Tas STELLA MCCARTNEY
Zonnebril PRADA
Sneakers NIKE (via & Other Stories)
Jas ZARA

3 reacties tot nu toe

  • Je ziet er fantastisch uit!

    Comment door Malou, November 2, 2014 om 11:28 pm
  • Al trek je een vuilniszak aan… ;)

    Comment door Karen, November 4, 2014 om 9:13 am
  • I really3 love your coat!! (Hele outje is trouwens retecool!)

    Comment door Debbie, November 5, 2014 om 5:50 pm

Plaats een reactie