Switch To Mobile Version
the-row-03
the-row-01
the-row-05
the-row-02
the-row-04
View all

Ode aan de Olsens

De Olsen twins staan voor alles waar ik van hou. Fashion wise dan. Oversized, laag over laag over laag, lange jas op lange rok, en bijna volledig kleurloos. En hoewel ik zelf de voorkeur geef aan een flinke hak, doen M&A er ook nog eens rustig flatjes onder. Klinkt moeilijk, maar Mary-Kate en Ashley komen er mee weg.

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

En ik begin me steeds meer af te vragen wat hun geheim is. Mooie brogues, oversized jassen, XXL breisels, enkellange trenchcoats en zelfs de variant zonder mouwen. Ik heb het allemaal en ik hou ervan, maar als ik dat alles bij elkaar draag, gaat het geheid mis. Óf ik lijk op een zwerver, óf mijn zorgvuldig samengestelde ensemble lijkt op een veredeld huispak. Bij MK en Ash echter, ziet hetzelfde pak er frontrow-waardig uit. Het zal me een raadsel wezen, maar toch geniet ik nog steeds van paparazzi-kiekjes van de dames op straat in hun typische Olsen outfits verstopt achter hippe zonnebrillen en uiteraard met designertas aan de arm. En dan heb ik het nog niet eens gehad over The Row, het merk van de tweeling waarvan ik elke outfit uit het lookbook zo aan zou willen trekken. Maar dan wel mét 10cm hak eronder. Check mijn favoriete The Row-looks.

En als bonus, nog even 6x de Olsen twins op hun paasbest.

Plaats een reactie