Switch To Mobile Version

Goed gedaan, Eva

Gister las ik dat Eva Mendes niet langer door het leven wil als actrice. En beroemd zijn? Ook klaar mee. Ze wil verhuizen uit L.A. om lekker te cocoonen met hubby en baby Gosling. Op het platteland.

Ik geef haar groot gelijk.

DOOR JAMIE LI

Túúrlijk wil Eva weg uit Los Angeles. Wat heb je nog in L.A. te zoeken als je de most wanted man aan de haak hebt geslagen? Mendes heeft het sowieso goed aangepakt. Altijd maar een beetje low key met een geruchtje hier en een geruchtje daar. Deed ze het nou wel of niet met acteurs Matt Damon en Jason Sudeikis? Het blijft altijd maar een beetje gissen bij Eva. En dan, hoppa een relatie met Ryan Gosling. En zwanger worden. En maar hand in hand wandelen door de straten van Tinkeltown met een bekertje koffie alsof het niets is. Een snuggere meid, die Eva.

Ik snap haar verhuisplannen wel. Je bent Eva en je wilt wat. Wie een beetje The Notebook heeft gezien weet hoe leuk het kan zijn met Gosling in een stulpje buiten de stad. Met blote handen en zonder te klagen bouwt hij je droomhuis, in barre tijden kweekt hij een echte mannenbaard en over zoenen in de regen doet-ie ook niet moeilijk. Dan heb ik nog niets gezegd over romantisch varen in een krakkemikkig bootje in het lokale meer. Ik denk dat Eva in haar overweging buiten de stad te verhuizen ook vooral dacht aan die mooie open haard momenten. Wanneer Ryan na een lange tijd weg is geweest voor de opnames van z’n nieuwste film, is het neerploffen geblazen. Voor de haard, op kasjmieren kussens. Met een rood, warm, wollen deken met ruitenprint. Samen, terwijl baby Esmeralda al lekker ligt te snoozen in een wiegje dichtbij.

Weg roem, hallo quality time. Nogmaals, ik snap Eva wel.

Het allerleukste aan dit is alles, is dat Eva ook nog eens echt leuk is. Ze is naast Jenny Lo de knapste, ze heeft killerbenen, kan (toegegeven, in tegenstelling tot J.Lo) beregoed acteren, ze heeft badass genen – Mendes is immers 40 en ziet er uit als net aan 30 – en Eva is bovenal een ontzettend grappig grietje, zo zag ik bij Ellen Degeneres.

Goed gedaan dus, Eva. Maar vooral bedankt Ryan, dat je – voor jou leuk, voor ons ligt het nog altijd gevoelig – jezelf niet van de markt haalde voor het dichtstbijzijnde hete huppelkutje, maar voor de leukste vrouw in Hollywood (en binnenkort dus ook Utah).

2 reacties tot nu toe

  • Heb weer genoten van jouw woorden! Heerlijk geschreven.

    Comment door Nesrin | Daily Cup of BlaBlaBla, October 22, 2014 om 1:49 pm
  • Eva is mijn girl crush #1 dus bij mij doet ze nooit iets fout. En ik wil nu ook zo’n jas, hoed en laarzen. De man heb ik gelukkig al.

    Comment door Karen, October 23, 2014 om 10:09 am

Plaats een reactie