Switch To Mobile Version

North meer alleen

Voor baby North even geen dansende teddyberen, maar voor altijd omringd zijn door flitsende fotografen, dat wel. Kleine West heeft immers geen tijd voor spelletjes.

DOOR JAMIE LI

Het laatste nieuws rondom baby North is het stylistennieuwtje. Mommy Kim Kardashian heeft een stylist, of zoals zij het noemt ‘tailor’, opgetrommeld die haar dochtertje van 16 maanden zal kleden. Belangrijk is dat er geen jolige bloemenjurkjes op de kop worden getikt bij de lokale Walmart, maar louter matching designer outfits die subliem aansluiten op de setjes van mama Kim. Draagt moeders een transparante, kanten jurk van Givenchy, dan zal baby North niet veel anders doen. Tis een kwestie van tijd dat we dreumes West in strakke kokerrokken en cropped rompertjes zien. Of wiebelend op hoge custom made baby latexlaarsjes van Louboutin natuurlijk. Hét item voor de herfst, een lederen Saint Laurent-tasje, heeft ze in ieder geval al.

De Daily Mail digitaal afstruinen op zoek naar de laatste paparazzikiekjes van Kim maakt inmiddels deel uit van mijn dagelijkse schema. Eerst verdiepte ik me in de outfits en cosmetische ingreepjes van Kim, maar nu kan ik het niet helpen compleet verwikkeld te zijn in de lifestyle van baby North. Voor fashionista West voorlopig geen fopspeentjes, Bumba de Clown-dvd’s of muziekmakende rammelaars. Baby West heeft daar absoluut geen tijd voor. Ze is retedruk met appearances maken bij modeshows en de doorpasmomentjes met haar kersverse stylist. Bovendien zijn kleurrijke Bumba gadgets of blije rammelaars niet stylish genoeg.

Geen crèche of speeltuin gezien, maar de rode loper is bekend terrein. En North heeft dat dan ook helemaal onder de knietjes. Maakt niet uit waar het gezin arriveert, of het nu een hotel, première of modeshow is, North kent de routine: papa Kanye of mama Kim hijst haar uit de auto. Vervolgens zet ze vier pasjes voor de flitsers van de paparazzo, daarna tilt Kim haar op en lopen ze samen stijlvol naar binnen. Belangrijk bij fotomomenten is dat er NIET wordt gelachen.

’s Nachts pieker ik best eens. Over baby North. Over haar speelgoedbak bijvoorbeeld. Zou deze nog leeg zijn? Of is er alleen ruimte voor Dior-pakjes en Givenchy-jacks? Daarbij: mag ze hannesen met haar loopfietsje, rennen achter roze ballonnen, gieren om bellenblaas en rommelen in haar blokkendoos? Misschien nu nog niet, maar dat komt allemaal nog wel. Wanneer de wintergarderobe van mama Kim en dochtertje North tot in de puntjes zijn uitgestippeld, mag North vast een kwartiertje spelen met Barbie Lagerfeld.

3 reacties tot nu toe

 • Pff, nou inderdaad. Best zielig hoor. Hier in huis een gezellige troep en een hysterisch vreselijk schreeuwende Bumba. Maar Skyler heeft het wel leuk ;) Ben benieuwd hoe dit kindje de komende tijd zich gaat ontwikkelen. Maar dat het vermakelijk is om te kijken is een ding wat zeker is. En dat vind ik van mezelf dan weer zielig, haha.

  Comment door Shirley, October 15, 2014 om 9:21 am
 • Ik twitterde dat laatst ook al. Baby North lacht nooit en kijkt altijd getergd op foto’s. Ik heb echt het idee dat ze heel ongelukkig is, maar om heel eerlijk te zijn, zou ik dat ook zijn met zulke ouders.

  Comment door Karen, October 15, 2014 om 9:38 am
 • Of mommy Kim vergeet haar in het hotel, komt bij de auto aan denkt Dafuq mijn tas/North vergeten in het hotel!
  Ik zat verbaasd naar de beelden te kijken…

  Comment door Nesrin | Daily Cup of BlaBlaBla, October 15, 2014 om 1:08 pm

Plaats een reactie