Switch To Mobile Version

Loulou’s Fantastic Fighters City Run

1 op de 3 mensen krijgt kanker. Wist je dat 30% van alle kanker te voorkomen is? Gezond leven speelt hierbij een belangrijke rol. Onder het motto ‘Love life. Fight Cancer.’ wil de stichting Fight Cancer jongeren betrekken bij en aansporen tot actie in de strijd tegen kanker. Daarom heb ik in samenwering met Fight Cancer, de Jimmy Woo, Steel Entertainment group en Lite/Dark een city run georganiseerd voor Fight Cancer. Op zondag 12 oktober zal er in hartje Amsterdam worden gerend voor dit goede doel!

DOOR LOULOU MACHINÉ

De Fantastic Fighters City Run zal op zondag 12 oktober om 14:00 uur van start gaan bij de populaire Amsterdamse nachtclub Jimmy Woo. Via een route van 3 kilometer met verschillende hindernissen als een squat challenge op de dam, een Blok party met Dj’s van Steel Artist Management en Sexy Push ups, wordt de run geleid naar LITE/DARK op de Zeedijk waar de Fantastic Fighters de work out zullen afsluiten met een super gezonde after work out smoothie.

’s Avonds sluiten we de avond af met Fantastic in de Jimmy Woo waarbij we weer mogen genieten van een drankje en een dansje en kun je een donatie doen mocht je de run gemist hebben. De participatie kosten van €10 zullen volledig gedoneerd worden aan Fight cancer en deelnemen kan door een RSVP te sturen naar loulou@steelartistmanagement.com

Love life, fight cancer. Be a Fantastic fighter!

Voor meer info, kijk je op onze Facebookpagina.
Website: www.fuckinfantastic.com

Datum: 12-10-2014
Locatie: Amsterdam Jimmy Woo
Verzamelen: 13:30
Start tijd: 14:00
Finish: 15:30 LITE / DARK Zeedijk
Dress code: Sportieve outfit, blauw en hardloop schoenen
Participatie: €10 voor Fight cancer, contant af te geven voor aanvang van de run
Contact persoon: Loulou 06 30 60 85 06

Voor meer informatie over de Fantastic run partners:
Fight cancer www.fightcancer.nl
LITE/DARK www.litedark.nl
Libertine www.libertineamsterdam.com
Nghia N Nghia X Chow Amsterdam http://nghiannghia.com/
Steel Music www.steelartistmanagement.com

Plaats een reactie