Switch To Mobile Version

En toen wilde ik m’n haar kort

De situatie: Baby Lenny en ik lopen naar de auto. Vriendlief loopt voorop. Ik vraag hem een foto van ons te maken. Leuk voor het archief, ons familieboek en Instagram niet te vergeten. Ik bekijk het kiekje en denk:

Holy duck. I need to cut my hair!

DOOR JAMIE LI

Sinds het fotomoment, waar je dus een beetje kan spieken hoe het zou zijn als ik m’n haar zou knippen, kan ik aan niets anders meer denken. Op dit moment is mijn haar langer dan ooit en dat wil(de) ik graag zo houden. Maar misschien is het tijd voor iets nieuws. Beyoncé heeft het immers ook gedaan. Maar feit is wel: Bey koopt er volgende week gewoon weer wat lange lokken bij, omdat ze haar nieuwe coupe alweer zat is. Als ik mijn coupe zat ben, moet ik jaren wachten tot het op de lengte is van nu. En toen ontstond dit lijstje.

Waarom moet ik m’n haar wel moet knippen
1. Beyoncé did it
2. Jourdan Dunn ziet er waanzinnig uit met een long bob
3. Change = good
4. Even weer wat anders
5. Vlot en hip
6. Mijn vriend wil het heel graag
7. Het groeit toch wel weer

Waarom ik m’n haar niet moet knippen
1. Toen ik 14 was heb ik mijn haar geknipt tot coupe Halle Berry en had daar enorm veel spijt van. Daarna heb ik mezelf gezworen het NOOIT MEER kort te knippen
2. Ik ben trots op m’n lange lokken en wil ze niet kwijt
3. Mijn haar is op dit moment langer dan ooit #mijlpaal
4. J.Lo heeft lang haar
5. Zo cliché: je bent moeder geworden en je knipt je haar kort
6. Lang, los haar is nu eenmaal mijn signature look!

10 reacties tot nu toe

 • Ik vind deze coupe prachtig bij jou, maar een lange bob zal jou ook zeker mooi staan. Ik wilde zelf twee weken geleden mijn haar afknippen, maar mijn kapper wilde niet mee werken omdat hij vond dat ik dan seksloos secretaresse haar zou krijgen. Achteraf ben ik stiekem wel blij dat ik het niet heb gedaan of beter gezegd; hij het niet heeft gedaan. Succes met je keuze!

  Comment door Karen, October 5, 2014 om 5:26 pm
 • Ik zou het ook niet knippen, vind je haar mooi =)

  Comment door Nadia, October 5, 2014 om 5:29 pm
 • Oeh ja, zou je geweldig staan! En… het is 7 tegen 6 ;-) (je voor/tegen lijstje)

  Comment door Willemijn, October 5, 2014 om 5:30 pm
 • Ik vind jouw haar zo mooi! Ik heb zelf een hele tijd geleden een bob laten knippen, en laat het inmiddels weer lang groeien. De tussen lengte was even wennen, maar als ik zin had in langer haar, gebruikte ik gewoon wat mooie clip in extensions. :) Gewoon doen en als je weer terug wilt en geen geduld hebt totdat het groeit, extensions erin!

  Comment door Chantal, October 5, 2014 om 5:36 pm
 • Ik heb het wel gedaan, korter Bob lengte
  Stond het me niet, hup matje erin of extensions
  Dat kun jij ook doen ; )

  Comment door Shopverslaafd, October 5, 2014 om 5:50 pm
 • Ik heb het gedaan! Van langer dan ooit naar kort, heel verfrissend en echt even fijn!

  Comment door Rianne, October 5, 2014 om 6:20 pm
 • Jou staat toch echt alles! Lekker doen!

  Comment door Malou, October 5, 2014 om 6:24 pm
 • Ik heb zelf ook mijn haar korter! Was redelijk lang en ik heb het nu op borstlengte. Gewoon doen, hartstikke leuk. Snap dat je het cliché vind hoor, maar why not? Kort is ook mooi.

  Comment door Paula, October 5, 2014 om 7:48 pm
 • Volg je gevoel! Ik: altijd lang haar gehad tot aan m’n bootie toen kort! Pulp Fiction Uma Thurman kort. Het was leuk, I did have fun.
  Daarna fase schouderlang haar en nu weer almost tot aan m’n bootie.

  Ik heb mijn lange lokken aan een goed doel gedoneerd. Zij maken met dit haar pruiken voor kinderen die kanker hebben en kaal zijn.

  Comment door Nesrin | Daily Cup of BlaBlaBla, October 5, 2014 om 8:35 pm
 • Ja absoluut! Kort is in. Of een mooie strakke bob of echt een joanna lumley zoals zij in de wrekers had. Supergaaf zal jou dat staan! En he t groeit vanzelf weer. Deze lengte wordt misschien toch wat dunnig en slordig daardoor. Gewoon doen!

  Comment door Liza, October 6, 2014 om 10:34 am

Plaats een reactie