Switch To Mobile Version

Loulou’s foodblog: 9 Redenen waarom je Chocola moet eten

Video hierboven gezien? Need I say more? Een flinke brok chocolade op zijn tijd is dus zo slecht nog niet. Integendeel, sommige Pure chocolade is juist goed voor je! Bij deze mijn favorieten op een rijtje en waarom.

DOOR LOULOU MACHINÉ

SO CHOCO
Het populaire Amsterdamse pr-bureau So PR kan meer dan babbelen en netwerken. Het concept van So PR, – So it is – Import of Planet Earth Originals -, creëerde een lijn aan de meest authentieke en pure producten waaronder deze luxe plak pure chocolade! Hij is vegan en ontzettend mooi, moet je die gedroogde viooltjes nou zien! Dit staat absoluut voor 100% Happiness!
Hij is verkrijgbaar in 6 verschillende smaken; Vijgen, Appelstrudel, Peren, Aardbeien, Paarse Viooltjes en Bosbessen.

Advieskoopprijs: €4,50 o.a. verkrijgbaar bij de Vegetarische Slager.

CHOCOdelic
Zacht met een stevige bite en bitter met een vleugje zoet! Omg! Een hemelse bonbon met een brossige structuur waar geen grijnsje schuld aan zit! Het is een combinatie van rauwe cacao, kokos, gezoet met maple siroop en kokosbloemsuiker, een vleugje vanille en himalaya zout, allemaal afkomstig uit de biologische landbouw. Rauwe Cacao is een superfood dat vol antioxidanten zit en rijk is aan energie. Elke keer wanneer mijn zus en ik deze bon bons eten kijken we elkaar even vol ongeloof aan waarna we schreeuwen: BESTE CHOCOLA OOIT!

Eigenschappen: lactosevrij , koemelkvrij, suikervrij, veganistisch, eivrij en notenvrij
Adviesverkoopprijs: € 4,95 o.a. verkrijgbaar in de Eko Plaza

Lovechock
Een stuk chocola dat in de perfecte portie komt zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je de hele reep verorbert. De verpakking is mooi en 100% biologisch afbreekbaar, I like!
Dit stukje genot zonder zuivel en geraffineerde suikers is voorzien van superfoods en in wel heel bijzondere smaken te verkrijgen: Goji/Orange, Almond/Fig, Pineapple/Incaberries, Mulberry/Vanille, Pure/Nibs en Cherry/Chili. Bij iedere reep zit een inspirerende quote die dit feel good momentje helemaal compleet maakt!

Adviesverkoopprijs: €2,99 o.a. verkrijgbaar bij The Soulsister Vitamins

Seed and Bean Lemon and Cardamom
Ik heb veel chocolade geproefd maar deze combinatie deed me versteld staan; citroen en kardemom. Ik HOUD van kardemom, het wordt ook heel vaak in de Indiase keuken gebruikt en bij het maken van Chai, om een indicatie te geven van de smaak. De chocolade is ook onwijs krokant, alsof je een koekje eet!

Voorzien van een Vegan, organic, Fairtrade logo.
Adviesverkoopprijs: € 3,25 verkrijgbaar bij Stach

Plaats een reactie