Switch To Mobile Version

De meisjes van L’Oréal Paris

Da’s een mooi rijtje om tussen te staan. Onder anderen Blake Lively, Julianne Moore, Jane Fonda en Zoe Saldana schitteren in de Pure Reds campagne van L’Oréal Paris.

Zo. Mooi.

DOOR JAMIE LI

Na de The Nudes collectie komt L’Oréal Paris nu met de Pure Reds lipstick collectie met een mooie mix aan matte roodtinten. Voor ieder(e huidtint) wat wils, zo bewijst het bovenstaande campagnebeeld. De übervrouwelijke lipstickreeks komt in vier krachtige kleuren: oranjerood, granaatrood, klassiek rood (Blake Lively’s favoriet!) en koraalrood.

Met het aanschaffen van een lipstick uit de exclusieve Pure Reds, loop je er niet alleen stunning bij, maar help je tegelijkertijd de stichting Free a Girl. L’Oréal Paris steunt Free a Girl door in de maand oktober van iedere verkochte lipstick uit deze collectie €1 aan de stichting te doneren.

De Collection Exclusive Pure Reds Lipstick is vanaf half september 2014 verkrijgbaar (€14,99). Let op: de bijbehorende Collection Exclusive Pure Reds nagellakken zijn uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van Kruidvat.

(Beeld: L’Oréal Paris)

Plaats een reactie