Switch To Mobile Version

Herfst parfums deel I: sexy het najaar in

Geeft helemaal niets dat de herfst staat te popelen om te beginnen, want in de maand september barst het van de uiterst charmante parfumlanceringen. Blijkt zelfs dat we keisexy het najaar in gaan. May I present to you: herfstparfums deel I, met een klein (maar uiteraard fijn) geurentrio.

DOOR JAMIE LI

TIE THE KNOT
Waar we normaal gewend zijn zware, intense en übervrouwelijke geuren van Bottega Veneta te ruiken, is het nieuwste parfum een fris doch sensueel exemplaar. Dit dankzij ingrediënten als mandarijn, oranjebloesem, neroli, pioen en muskus. Een mix die dadelijk doet denken aan bergen schone was. Niet zomaar fantaseer ik erover mijn complete bed te sprayen met Knot, zoals het parfum heet. Bottega Veneta, Knot €92,17 (50ml)

EAU SO POWDERY
Wie fan is van poederige parfums, is fan van het nieuwste parfum van nichemerk Terry de Gunzburg (van By Terry). Rouge Nocturne is onder andere dankzij Turkse rode roos en patchouli een bloemig, poederig en tegelijkertijd warm ensemble. Perfect om de herfst mee in te wijden. Terry de Gunzburg, Rouge Nocturne €155 (100ml)*

MUZE VAN NU
Ingrediënten als jasmijn, mandarijnen en frisse lelies maken Modern Muse van Estée Lauder een gangbare geur. Een aroma waarvan je zeker weet dat je er wie dan ook – je moeder, vriendin of schoonzus – blij mee maakt. Tis nu eenmaal een fris, vrouwelijk en aangenaam parfum. Vooral na een half uur op de huid. Daarnaast: the men love it. Estée Lauder, Modern Muse €72 (50ml)

*O.a. verkrijgbaar bij Skins Cosmetics

Plaats een reactie