Switch To Mobile Version

Hot spot: Meat West

Nog geen plannen voor vanavond? Maak je borst maar nat voor een gloednieuwe hot spot in Amsterdam: Meat West in De Hallen. Waar je niet alleen geniet van een mals stukje vlees, maar ook van een gelikt interieur.

DOOR JAMIE LI

De naam zegt het al, vlees staat centraal op de menukaart van Meat West. En ook nog eens verantwoord vlees, want er wordt alleen vlees geserveerd van dieren die een goed leven hebben gehad en in de buitenlucht hebben gewandeld.

Velen hebben er naar uit gekeken, maar vanavond is het dan eindelijk zover. Meat West opent haar deuren op het Bellamyplein 51 in Amsterdam (Oud-West). Meat West is een onderdeel van De Hallen: een historisch pand wat voorheen een tramremise was en nu volledig is gerenoveerd.

Meat West
Bellamyplein 51, Amsterdam
020-1234567
www.meatwest.nl

1 reactie tot nu toe

Plaats een reactie