Switch To Mobile Version

73 vragen aan Anna Wintour

Ik heb ZO GENOTEN van deze video waarin er 73 vragen worden gesteld aan Anna Wintour. Vragen die je als journalist niet durft te stellen – want te dom en totaal geen diepgang – maar wel vragen waarvan iedereen het antwoord wil weten. Nu weten we bijvoorbeeld dat kijken naar de hitserie Homeland Anna’s guilty pleasure is. Of dat ze het woord ‘journey’ niet meer kan aanhoren. Maar ook: Anna zal nooit van top tot teen in het zwart gekleed gaan.

DOOR JAMIE LI

Verder blijkt uit de video dat La Wintour nooit een selfie heeft genomen en ook niet van plan is dat te doen. Ze haat horoscopen (ik ook!) en is bang voor spinnen (IK OOK!). Conclusie: Anna en ik gaan prima samen. Moet alleen nog werken aan dat ‘no head to toe in black’-dingetje. Kun jij je vinden in Anna’s 73 antwoorden? Bekijk de onderstaande Vogue video vol humor.

You won’t regret it.

1 reactie tot nu toe

  • Echt op z’n ‘Anna Wintours’

    Comment door Rianne, September 11, 2014 om 3:37 pm

Plaats een reactie