Switch To Mobile Version
iniziali-2
iniziali-3
View all

Maak je eigen TOV Essentials Iniziali armband

Van schakel tot letter en van schroefje tot muntje: dankzij de TOV Essentials Iniziali collectie kun je helemaal je eigen sieraad samenstellen.

DOOR JAMIE LI

TOV Essentials nodigde me uit op het hoofdkantoor in Amsterdam om een eigen sieraad samen te stellen. Dat hoef je dit ekstertje geen twee keer te vragen.

Eenmaal bij TOV kies ik voor mijn favoriete schakel (ben natuurlijk niet voor niets een Stella McCartney Falabella verzamelaar!) die bij TOV ‘The Mermaid’ heet. Ondanks ik goud mooi(er) vind, ga ik toch voor zilver, omdat dit vaker past bij de outfits die ik draag. Om te kunnen mixen en matchen met mijn andere accessoires – ik heb bijvoorbeeld een leren tas met rose accenten – selecteer ik een rose letter én rose schroefjes. De setting laat ik zilver. Het resultaat is een prachtige, fashionable statement armband met een ode aan mijn zoontje Lenny. Is dit too much voor jou? Je kunt ook kiezen voor een kleinere schakel of een lederen bandje. The sky is overigens the limit, want behalve armbanden kun je tevens je hart ophalen met de kettingen.

De Iniziali – made in Italy collectie is vanaf eind september uitsluitend verkrijgbaar bij de juwelier die ter plekke het Iniziali sieraad assembleert. Op de site van TOV essentials kun je alvast koekeloeren welk sieraad jij het mooiste vindt.

Deze Mermaid bracelet inclusief setting en letter kost €114,95. Kijk voor meer informatie op www.shoptovessentials.com.

Plaats een reactie