Switch To Mobile Version

Song of the day: All About That Bass

All About That Bass van Meghan Trainor staat werkelijk al drie dagen op repeat. Het is zó een lekker plaatje! Bovendien kan ik me als the queen of curves nogal vinden in de tekst. Het liedje gaat over dat je best wat junk in the drunk mag hebben. (“…all the right junk in all the right places.”)

DOOR JAMIE LI

Er zijn drie dingen die ik van je vraag. Beluister als eerst All About That Base hierboven. Daarna raad ik je aan de onderstaande video te bekijken. Meghan was te gast bij mijn favoriete programma, The Jimmy Fallon Tonight Show, en deed samen met Jimmy’s house band The Roots een (gezellige) akoestische versie van het nummer. Tot slot vraag ik je te letten op de meneer op links in het paars. Hij is zo vrolijk, super aanstekelijk!

Plaats een reactie